Gemeentehuis Zwijndrecht

Zwijndrecht strooit met complimenten

Zwijndrecht: Vrijdag 19 november is de nationale ‘Dag van de Ondernemer”. Het hele jaar door zijn wij trots op onze Zwijndrechtse ondernemers. Op 19 november staan we daar even extra bij stil. Hoe? We gaan complimenten uitdelen!

Wethouder Tycho Jansen roept iedereen op om hun favoriete ondernemer een compliment te geven. “Dat verdienen alle hardwerkende ondernemers in Zwijndrecht. Zij houden onze gemeente leefbaar. Ik ben benieuwd welke ondernemer u in het zonnetje wil zetten. Winkeliers, MKB-bedrijven, horecaondernemers, zakelijke dienstverleners. Groot of klein. Gevestigde namen of net gestart. Het maakt niet uit. Een compliment is zo gegeven en het effect is groot, dus kom maar door met die mooie berichten!”

Compliment inleveren
Een compliment kan over van alles gaan. De sfeer in de winkel, de goede service, de inzet en meer. Vertel ons via zwijndrechtonderneemt@zwijndrecht.nl welke ondernemer u wilt complimenteren en waarom. Wilt u anoniem blijven? Geef dat aan in de e-mail. Deadline voor het insturen is maandag 8 november.

Een verzameling van complimenten publiceren wij in het Stadsnieuws van woensdag 17 november. Op vrijdag 19 november brengt wethouder Tycho Jansen persoonlijk een bezoek aan een aantal ondernemers om het compliment over te brengen.

Vragen? Mail naar zwijndrechtonderneemt@zwijndrecht.nl

Gemiddelde score: 5.0 uit 5 (2 stemmen)
5 sterren
2
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0
Eddy Spoor

Lekkerste stokbrood met maanzaad van de regio

Bakkerij van der spoel aan de Jansenlaan ,bakte voor mij elke zaterdag een stokbrood met maanzaad ,elka week weer een delicatesse,knapperig ,en elke zaterdag een traktatie .en om het gebak niet te kort te doen noem ik speciaal de dubbele Tompoezen,als je niet uit kijkt eet je je vingers er bij op .
Daarom krijgt bakkerij Van Der Spoel van mij een groot
COMPLIMENT.

1 jaar geleden
Lize Moraal- de Vries

De Bloemensjop Winkelcentrum Noord

Enthousiast personeel. Tijdens de Lockdown hebben ze de winkel op een creatieve manier “open” gehouden, waardoor er toch wat kleur waarin de sombere tijd. Compliment absoluut verdiend!!

1 jaar geleden

Beoordeling Zwijndrecht strooit met complimenten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.