Z.V.V. Pelikaan

Zeer geslaagde seizoensafsluiting bij Pelikaan

Zaterdag 10 juli organiseerde Z.V.V. Pelikaan samen met Panna Knock Out de seizoensafsluiting. Op het fantastische sportpark waren maar liefst 150 kinderen, jongens en meisjes van 6 t/m 15 jaar oud, op deze dag afgekomen. Ook behoorlijk wat kinderen die nog geen lid zijn van Z.V.V. Pelikaan.

Z.V.V. Pelikaan
Z.V.V. Pelikaan

Na het openingswoord werd er om 9.30 uur begonnen met het door Panna Knock Out verzorgde programma. Om 13.00 uur was het ochtendprogramma klaar en werd er buiten gezamenlijk geluncht. Na de lunch was het tijd voor het middagprogramma. Om 15.30 uur zat er het programma erop.

“We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag, de jeugd heeft een superleuke dag gehad waarbij ze veel plezier hebben gehad.” aldus jeugdvoorzitter Wim Kuiters van ZVV Pelikaan. Wij willen dan ook iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage en onze speciale dank gaat uit naar Panna Knock Out voor de professionele organisatie.

Wil jij ook zulke leuke voetbaldagen beleven. Kom dan gewoon eens vrijblijvend meetrainen. Want voetballen doe je natuurlijk bij Pelikaan! www.vvpelikaan.nlBeoordeling Zeer geslaagde seizoensafsluiting bij Pelikaan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.