Zaterdag 1 mei livestream VVGZ in actie

Zaterdag 1 mei livestream VVGZ in actie

Zaterdag 1 mei staat de livestream van VVGZ in actie op het programma. Tijdens de drie uur durende livestream zijn er naast muziek van een DJ (DJS4LIFE) onder meer interviews met Coen Scheurwater – initiatiefnemer van deze actie en Jan Willem Zwang – broer van Fred.

Verder zijn er beelden van en over de goede doelen, zijn er bijdragen van spelers (Ron Vlaar) die items hebben geschonken voor de actie, wordt de uitslag van de loterij bekend gemaakt en volgen we live een aantal items (kavels) die tijdens de livestream aflopen.

Er kan alleen via de veilingsite (vvgzinactie.nl) op de items worden geboden, ook tijdens de livestream!

Je kunt ook een bedrag doneren of meedoen aan de loterij.
Doe je mee met de loterij dan maak je onder meer kans op een Feyenoord VIP arrangement (skybox) voor een wedstrijd in de eredivisie met meet en greet Ben Wijnstekers, een origineel shirt van het Nederlands elftal met handtekeningen van de spelers, een mooie bal met handtekeningen van de spelers vat het Nederlands elftal, een thuis- en uitshirt van Feyenoord (seizoen 2020/2021), een Feyenoordshirt uit het seizoen 2016/2017 gesigneerd door de gehele selectie, twee dinerbonnen (a €100) van thuisuiteten.nl en twee wijnpakketten van slijterij & wijnhandel Leo Verhagen uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Je kunt tot en met vrijdag 30 april loten kopen. Op volgorde van binnenkomst genereren we de lotnummers. De opbrengst van de loterij (€5 per lot) gaat volledig naar de goede doelen van VVGZ in actie.
De Livestream is op zaterdag 1 mei van 14:00 uur tot 17:00 uur te bekijken via https://www.vvgzinactie.nl https://www.twitch.tv/vvgzzwijndrecht of via ATOS TV

De Livestream wordt mede mogelijk gemaakt door Winsser Visuals.

 

 

Beoordeling Zaterdag 1 mei livestream VVGZ in actie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.