Grote Clubactie

Z.V.V. Pelikaan gaat loten verkopen voor het nieuwe scorebord

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie. Z.V.V. Pelikaan doet dit jaar ook weer mee. Onze leden zetten zich in voor het nieuwe scorenbord op ons hoofdveld.

Extra inkomsten hard nodig

Wim Kuiters, jeugdvoorzittter van Z.V.V. Pelikaan: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor het nieuwe scorebord. We hebben dit seizoen de beschikking over twee mooie nieuwe kunstgrasvelden. Daar kan een mooi scorebord niet ontbreken. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met jullie steun!” “Koop je loten voor Z.V.V. Pelikaan maak je ook nog kans op mooie prijzen. Van een complete keuken en een auto tot wel 100.000 euro. Wie wil dat nu niet?”

80% gaat naar de club

Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat.

Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar 10,7 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl 

Voetballen doe je natuurlijk bij Pelikaan! www.vvpelikaan.nl

Beoordeling Z.V.V. Pelikaan gaat loten verkopen voor het nieuwe scorebord.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.