Benelux Bureau

Woensdag 22 mei informatieavond voor startende ondernemers!

Heb je plannen om een eigen bedrijf te starten of ben je al gestart? Dan sta je voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij je veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijg je te maken? Welke mensen en partijen kunnen je helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe kom je aan financiering? Zomaar wat vragen.

Herken je deze vragen? Kom dan naar de Startersavond van het OnderNemerSplein Rotterdam op woensdag 22 mei om 18.30 uur in het Gemeentehuis, Raadhuisplein 3 in Zwijndrecht. Ondernemers en deskundigen bieden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor (aspirant)-ondernemers.

Tijdens deze avond is er ook een informatiemarkt met de partners van het OnderNemerSplein Rotterdam, zoals de samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, Belastingdienst, UWV, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Ondernemersklankbord, Qredits, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en KVK. Zij staan voor je klaar om uw vragen te beantwoorden en informatie te geven.

Kortom een inspirerende avond met veel waardevolle informatie en nuttige tips. Deelname is gratis, maar je moet je wel aanmelden in verband met een beperkt aantal plaatsen. Meld je direct gratis aan via link

Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, meld je dan af bij de organisatie.
Vragen? Mail naar: mirella.vanden.akker@kvk.nl

Programma
18.30 uur Inloop deelnemers
Informatiemarkt met de partners van het OnderNemerSplein Rotterdam (loopt door tijdens de plenaire sessie).

19.00 uur Opening door moderator Astrid Ponsioen-Pirets, KVK.
19.05 uur Starten van een eigen bedrijf, de belangrijkste stappen door Astrid Ponsioen-Pirets, KVK
19.20 uur 1e ronde pitches
Belastingdienst, Regionaal Bureau Zelfstandigen, UWV en KVK vertellen in het kort iets over hun dienstverlening en (digitale) producten.

19.30 uur Interview met regionale ondernemers die hun ‘do’s’ en dont’s’ met u willen delen.

19.50 uur 2e ronde pitches
De samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, Ondernemersklankbord, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en Qredits vertellen in het kort iets over hun dienstverlening en (digitale) producten.

21.30 uur Afsluiting door moderator Astrid Ponsioen-Pirets, KVK.

Informatiemarkt op de begane grond
De samenwerkende gemeenten in de Drechtsteden, de Belastingdienst, UWV, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Ondernemersklankbord, Qredits, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en KVK staan met stands op de informatiemarkt om je verder te helpen met je vragen. Ook kun je daar hun volledige aanbod van (digitale) producten en diensten bekijken.

Beoordeling Woensdag 22 mei informatieavond voor startende ondernemers!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.