Voor het eerst in Zwijndrecht: De Winterfair

Wie zegt dat er in Zwijndrecht niets gebeurt, heeft absoluut ongelijk. Want er komt alweer een nieuw evenement aan: de Winterfair.

Op zaterdag 22 december vult deze sfeervolle kerstmarkt het Raadhuisplein met maar liefst zo’n 50 kramen. Je kunt er dan nog terecht voor de laatste kerstcadeautjes en je vindt er bijvoorbeeld een palingrokerij en natuurlijk ontbreken de oliebollen- en de poffertjeskraam niet.

Om de kerstsfeer helemaal compleet te maken speelt de Zwijndrechtse stadsbeiaardier Jan van der Zwart bij wijze van opening aan het begin van de Winterfair op het carillon. Dat concert wordt vervolgd met muziek vanaf een groot podium. Daar zal onder meer onze eigen Zwijndrechtse Justine Pelmelay optreden en verder ook de van het Big Rivers Festival bekende Papendrechtse singer-songwriter Celeste Liberty. En dan ook nog muziek van bijvoorbeeld The Jong Holland Stage Band, ’t Satte Erremenieke en nog veel meer.

De kinderen kunnen zich volop vermaken, op bezoek gaan bij de Kerstman of een ritje maken in de arrenslee.

Het blijft niet alleen bij die ene zaterdag. Want het leuke van dit nieuwe evenement is dat heel Zwijndrecht mee kan doen aan een kerstwedstrijd: wie heeft de mooist versierde straat in Zwijndrecht? Daarbij gaat het erom dat je samen met je buurtjes, je straat, laan, plein of hof …. in kerststijl versiert. Op 19 en 20 december zal een jury de ingeschreven straten bezoeken. Er worden dan punten gegeven voor: verlichting, versiering, het “wow”-effect, het kerstgevoel en de algemene indruk.

De winnende straat krijgt 50 kaarten voor een bezoek aan de Winterefteling in Kaatsheuvel op zaterdag 29 december inclusief het vervoer met de bus heen en terug.

Wie de winnaar is, wordt op de Winterfair ’s avonds om19:00 uur bekendgemaakt.

De straten, lanen en pleinen die mee willen doen voor deze mooie prijs moeten zich natuurlijk vooraf aanmelden op www.winterfairzwijndrecht.nl.

De organisatie van dit nieuwe kerstevenement is een initiatief van enkele mensen van het jaarlijkse Noordparkfestival.

Zet in uw agenda alvast “Winterfair” op zaterdag 22 december. En kijk op de site of op de Facebookpagina Winterfair Zwijndrecht.

Hoeveel duimpjes geef jij voor dit bericht?

Klik op een duimpje om deze te beoordelen.

Gemiddelde aantal duimpjes voor dit bericht / 5. Duimpjes tellen:

Omdat je dit bericht leuk vond ...

Volg ons ook op social media!

Het spijt ons dat dit bericht niet leuk was voor jou!

Laten we dit bericht verbeteren!Zwijndrecht.info Mede mogelijk gemaakt met hulp van lokale inwoners en adverteerders

 Budget Food Zwijndrecht

Ook adverteren met uw bedrijf of Winkel op onze website? Meer informatie.Zwijndrecht.info Mede mogelijk gemaakt met hulp van lokale inwoners en adverteerders

 Uw Klussenier Marco van Kol

Ook adverteren met uw bedrijf of Winkel op onze website? Meer informatie.Zwijndrecht.info Mede mogelijk gemaakt met hulp van lokale inwoners en adverteerders

 Aquafizz aquarium speciaalzaak, Wij hebben meer als 250 aquariums met tropische zoetwatervissen, garnalen en planten.

Ook adverteren met uw bedrijf of Winkel op onze website? Meer informatie.

2 thoughts on “Voor het eerst in Zwijndrecht: De Winterfair

Comments are closed.