Wij willen meiden- en damesvoetbal meer aandacht geven!

Zwijndrecht, 27 februari 2022 Wij zijn #078meidenvoetbal! Wij staan voor het meiden en dames voetbal in de regio Drechtsteden en nog iets verder.

Achter #078meidenvoetbal zitten een aantal enthousiastelingen met liefde voor de voetbalsport. Een sport waarvan wij vinden dat de meiden en dames wel wat meer aandacht verdienen! Precies om die reden zijn wij #078meidenvoetbal gestart.

Een platform dat ervoor zorgt dat het meidenvoetbal meer bekendheid krijgt in de regio. Niet club gebonden maar geheel onafhankelijk. Online doen wij dit door onze volgers, via Instagram en Facebook, op de hoogte te houden van de posts van clubs in de regio. Hierdoor creëren wij een soort herkenning en samenhorigheid.

“We worden enthousiast gevolgd door diverse regionale clubs als ASWH, IFC, Groote Lindt, Pelikaan, VVAC en Dubbeldam. Maar ook Feyenoord en Sparta volgen en delen ons.” Aldus een van de initiatiefnemers. “We hebben pas zelfs een regioteam uit Twente gekoppeld aan Sparta MO19. De vraag kwam bij ons of we konden bemiddelen voor een oefenwedstrijd. Dat is waar ons platform onder andere voor is.” En daarom willen de clubs zich bij ons aansluiten.

Gratis meidenclinic 6 maart a.s.
Naast het online delen van informatie gaan wij ook clinics organiseren. De eerste is al op 6 maart en geheel gratis. Deze clinic is voor meisjes van 6 tot 16 jaar en organiseren we samen met FSN (Football Skills Nederland). De clinic zal gehouden worden op het terrein van Pelikaan (Middellijn 9 in Zwijndrecht). Op zondagmiddag gaan we de meiden een fijne voetbalbeleving geven.

Ongeacht bij welke club ze spelen, of zelfs nog niet eens op voetbal zitten, iedereen van 6 tot 16 jaar is welkom! Wil jij ook komen stuur dan even een mail naar info@footballskills.nl. Zo weten we precies wie er komen. En neem dan gelijk je vriendinnetjes mee, wel zo gezellig!

In de loop van dit jaar zullen we ons nog meer gaan bezighouden met het organiseren van leuke voetbalactiviteiten speciaal voor meiden en/of dames! Hebben jullie als club interesse in een evenement op jullie terrein? Mail dan naar hallo@078meidenvoetbal.nl of stuur een dm op een van de socials dan nemen wij z.s.m. contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Volg je ons nog niet? Ga dan snel naar #078meidenvoetbal en sluit je aan bij ons platform. Er is toch niets leukers dan in een meiden- of vrouwenteam voetballen!

Beoordeling Wij willen meiden- en damesvoetbal meer aandacht geven!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.