Wethouder Jolanda de Witte leest voor aan peuters Yes! Kinderopvang

Op maandagochtend 29 oktober heeft wethouder Jolanda de Witte samen met Carolien van Geest van de Rabobank voorgelezen uit het peuterboekje ‘Pim en Poes’. Dit deden zij aan de peuters van de locatie Frits Vogelstraat van Yes! Kinderopvang.

De gemeente Zwijndrecht is een JOGG gemeente, dit staat voor Jongeren op Gezond Gewicht. Ook bij Yes! is gezonde voeding erg belangrijk. Om dit te onderstrepen ontvangt Yes! vanuit de gemeente Zwijndrecht het boekje ‘Pim en Poes’. De boekjes worden gesponsord door de Rabobank.

Na een kopje koffie met lekker en gezond koekje erbij gaf locatiemanager Fieneke een rondleiding door het mooie gebouw -de locatie was vroeger een kerk-, en daarna mochten alle peuters plaatsnemen in de hal en kon het voorlezen beginnen. In het peuterboekje ‘Pim en Poes’ wordt op een leuke en speelse manier aandacht besteed aan gezonde voeding en beweging, zodat kinderen hier al op jonge leeftijd al mee in aanraking komen. Ook bij Yes! is dit erg belangrijk. Yes! Kinderopvang doet dit door onder andere water te drinken op de groepen, gezonde traktaties te stimuleren, in het voedingsbeleid verantwoorde keuzes te maken en veel te bewegen met de kinderen.

Na het voorlezen was het tijd voor de officiële overhandiging van het boekje. Peuter Jill Lampen mocht het boekje als eerste in ontvangst nemen en wat deed ze dat super goed! Alle peuters van de Zwijndrechtse kinderopvang krijgen het boekje mee naar huis.

Peuter Jill Lampen mocht het boekje ‘Pim en Poes’ als eerste in ontvangst nemenBeoordeling Wethouder Jolanda de Witte leest voor aan peuters Yes! Kinderopvang.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.