Vacature

Vacature Winkelmedewerk(st)er M/V Budget Food

Vacature : Winkelmedewerk(st)er M/V (uren in overleg)

Als Winkelmedewerk(st)er bij Budget Food heb je een all-round-functie. De klant staat bij jou centraal. Samen met jou willen we ervoor zorgen dat onze klanten dagelijks ervaren dat boodschappen doen bij Budget Food elke dag een zeer voordelig feest is! 🎉

Wat verwachten wij:
✅ Je bent gemotiveerd en klantgericht
✅ Je bent flexibel inzetbaar
✅ Je hebt een positieve instelling en uitstraling

➡️ Meer weten? Lees hier de hele vacature 

➡️ Enthousiast geworden? Mail dan direct je sollicitatiebrief naar: Zwijndrecht@budget-food.nl

Budget Food Zwijndrecht

In de winkel van Budget Food op de Kort Ambachtlaan 123-133 3333 EK in Zwijndrecht. Verkopen ze o.a. bekende A-merken food- en non food en vaak leuke en verrassende restpartijen. Vaak tot wel 70% voordeliger dan bij een reguliere winkel / supermarkt.

Brood Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden Budget Food Zwijndrecht heeft ook dagelijks heerlijk brood en lekkere broodjes. Gisteren gebakken door de beste bakker van de Drechtsteden. Bakkerij Korteweg (Niet op zondag en maandag)

Aardappelen, groente, fruit en eieren voor een budget prijs. Vers geleverd rechtstreeks vanaf de veiling.  (Afhankelijk van het aanbod en de dag prijs op de veiling.) Ga gerust eens kijken .  In de vershoek bij Budget Food Zwijndrecht op Winkelplein Kort Ambacht.

Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz. Voor een budget prijs Ook vindt u in de winkel van Budget Food in Zwijndrecht een groot verrassend assortiment Non Food (Huishoudelijke artikelen, speelgoed enz…) voor een prijs die tussen de veertig en zeventig procent lager is dan in een reguliere winkel.

Beoordeling Vacature Winkelmedewerk(st)er M/V Budget Food.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.