Tweede editie Dordts Popgala vindt plaats in 2021

Dordrecht, 19-10-2020 Het Energiehuis is op donderdag 18 februari 2021 voor de tweede keer de sfeervolle locatie van het Dordts Popgala. Tijdens dit gala worden prijzen uitgereikt aan de beste Dordtse acts van 2020. Het gala verbindt iedereen die actief is op het gebied van popmuziek en toont de rijke muziekcultuur die Dordrecht te bieden heeft.

Dordts Popgala

Het Dordts Popgala beloont muzikanten voor hun artistieke werk en stimuleert de band met Dordrecht. De selectie genomineerden wordt gemaakt met behulp van scherpe richtlijnen. Tijdens het gala worden prijzen uitgereikt in vijf categorieën: ‘Popprijs’, ‘Beste Song’, ‘Beste Album’, ‘Beste Live-act’ en ‘Beste Muzikant’. De winnaars worden gekozen door een jury bestaande uit nationale en lokale kopstukken uit de popmuziek.

Winnares Popprijs 2018: Merol
Het klapstuk van de avond is ongetwijfeld de Popprijs: een waardering voor de kwaliteit van het creatieve werk en de impact van de artiest. In 2018 werd het geldbedrag van €2.500,- in ontvangst genomen door Merol. Wie dit jaar de genomineerden zijn, blijft nog even spannend.

Het Dordts Popgala is uitsluitend toegankelijk voor genodigden en wordt live uitgezonden via www.popgala.nl.

Poppodium Bibelot Dordrecht

Beoordeling Tweede editie Dordts Popgala vindt plaats in 2021.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.