HSV Zwijndrecht

Tweedaags honkbalzomerkamp HSV Zwijndrecht

Eindelijk mogen de veldsporten weer meer dingen gaan doen. Reden voor de HSV Zwijndrecht om net als vorig jaar weer een tweedaags honkbalzomerkamp te organiseren in de vakantieperiode, zowel voor leden als niet-leden.

Op woensdag 21 juli en donderdag 22 juli kunnen kinderen, geboren in de jaren 2007 tot en met 2015, twee dagen lang trainen op verschillende onderdelen van de honkbal- en softbalsport. Dit zal plaatsvinden op het terrein van HSV Zwijndrecht op sportpark Bakestein in Zwijndrecht.

Beide dagen zal er om 09.45 uur begonnen worden met een warming up, waarna er diverse onderdelen van de sport beoefend kunnen worden, onder leiding van ervaren honk- en softballers van HSV Zwijndrecht. Het honkbalzomerkamp is een leuke manier om kennis te maken met deze sport. Beide dagen zal er afgesloten worden met een eindspel, waar nog niet veel over verklapt wordt, maar wel dat de kinderen op donderdag vies worden!

Ook niet-leden zijn van harte welkom, maar wel het verzoek om zich van tevoren aan te melden bij jeugd@hsvzwijndrecht.nl. Deelname is gratis. Het verzoek is aan iedereen die komt om in sportkleding te komen. En vergeet de sportschoenen niet. Alle deelnemers worden geacht zelf een lunchpakket mee te nemen en een bidon met drinken.

Na de training zullen alle kleedkamers open zijn, waar de kinderen zich kunnen douchen. Als er nog Coronaregels gelden zullen deze in acht genomen worden. Ouders zijn van harte welkom om de verrichtingen van hun kind(eren) te volgen. Ook zal de kantine geopend zijn voor een hapje en een drankje.

Voor meer informatie en inschrijving kan een bericht gestuurd worden naar: jeugd@hsvzwijndrecht.nl.

HSV ZwijndrechtBeoordeling Tweedaags honkbalzomerkamp HSV Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.