Petra de Vormer

Touched Photography ontvangt Keurmerk Geboortefotografie

Hendrik-Ido-Ambacht– De Ambachtse Petra de Vormer is als eerste fotograaf in de provincie Zuid-Holland door Stichting Keurmerk Geboortefotografie beloond met een keurmerk. Een erkenning voor haar professionaliteit en een kroon op de specialisatie waar haar hart ligt.  

Voor haar bedrijf Touched Photography is fotograaf Petra de Vormer vaak op pad om allerlei gebeurtenissen vast te leggen. Ze is gespecialiseerd in het fotograferen van uitvaarten en geboortes, de meest heftige en emotionele momenten in een mensenleven. “Omdat ik ook regelmatig Newborn fotoreportages verzorgde, had ik al veel ervaring met pasgeboren baby’s.

Petra de Vormer
Petra de Vormer toont een van haar foto’s van een geboortereportage (foto: Touched Photography)

Toch vond ik de eerste keer dat ik een bevalling en geboorte mocht fotograferen bloedspannend. Het moet in één keer goed, het perfecte fotomoment is zo voorbij en het kan immers niet opnieuw. Maar door de vele emoties en de euforie achteraf vond ik het geweldig om alles vast te leggen. Ik was meteen verkocht!”

Erkend keurmerk
De onafhankelijke Stichting Keurmerk Geboortefotografie zet zich in om de samenwerking tussen de geboortezorg en zelfstandige geboortefotografen te bevorderen. Het keurmerk vertegenwoordigt de professionaliteit en betrouwbaarheid van de fotograaf en toont aan dat de fotograaf zich houdt aan de afspraken en kaders die door geboortezorgorganisaties zijn opgesteld. “Hierbij staat natuurlijk voorop dat ik niet in de weg loop zodat de zorgverleners hun werk veilig, hygiënisch en ongehinderd uit kunnen voeren”, vertelt Petra. “Een bevalling beleven de ouders samen, ik zorg ervoor dat ik mijn werk zo integer mogelijk doe. Meestal gaat er tijdens de bevalling en geboorte veel langs de ouders heen, ze beleven het als een roes. Daarom is het heel waardevol en indrukwekkend om bijzondere beelden van het hele geboorteverhaal later samen terug te kunnen kijken.”

Kijk voor meer informatie op www.touched.photography of neem contact op via e-mail: info@touched.photography.

Beoordeling Touched Photography ontvangt Keurmerk Geboortefotografie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.