Total Roof Care B.V

Total Roof Care B.V. tekent voor kavel op Bakestein

Het Zwijndrechtse bedrijf Total Roof Care B.V. (TRC), momenteel gevestigd aan de Lindelaan, heeft vanmiddag de handtekeningen gezet voor de laatste vrije kavel in de Ohmstraat (kavel 9) op bedrijventerrein Bakestein.

Total Roof Care B.V. is een dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakrenovatie en –inspectie, dak-onderhoud en reparatie voor verschillende soorten dakbedekking zoals EPDM, Bitumen, kunststof en PVC dakbedekking. Met deze mooie kavel op Bakestein heeft TRC een nieuwe hoogwaardige huisvestinglocatie gevonden. Zo kan het bedrijf toekomstgericht verder groeien én in Zwijndrecht blijven!

Ondertekening
Wethouder Jos Huizinga en directeur Jan Drinkwaard van Total Roof Care B.V. hebben woensdagmiddag 21 juni de optieovereenkomst ondertekend. Ook wethouder Jacqueline van Dongen was aanwezig om kennis te maken met de ondernemer, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Total Roof Care B.V
Overeenkomst Total Roof Care

Zonnepanelen
Het dak wordt daarom ook voorzien van ruim 300 zonnepanelen. Hiervan zijn er zo’n 100 voor eigen gebruik van TRC en de rest is beschikbaar voor inwoners uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht die hier hun zonnepanelen mogen plaatsen. TRC vindt het logisch dat zoveel mogelijk daken multifunctioneel worden benut, o.a. voor het opwekken van energie. Daarom stellen ze de ruimte op het dak die ze zelf niet nodig hebben beschikbaar aan anderen.

Duurzaam
Voorzitter Frits Lakemeier van duurzame energie coöperatie ‘Zon op Zwijndrecht’ is daarom ook erg blij met de sociale en duurzame instelling van TRC: ‘Samen zonnestroom opwekken; daar worden we allemaal blij van!’ Meer info voor belangstellende inwoners is te vinden op www.drechtsestromen.net/zon.

Warm hart
Zo’n mooi duurzaamheidsinitiatief draagt de gemeente uiteraard een warm hart toe. Wethouder Jacqueline van Dongen (Duurzaamheid): “Een hele goede manier van omgaan met de beperkte ruimte die er is. Het hele dak wordt benut, en dat levert meer energie op dan het bedrijf zelf nodig heeft. Fantastisch dat Total Roof Care de opbrengst van de zonnepanelen wil delen met anderen. We hebben tenslotte allemaal energie nodig.”Beoordeling Total Roof Care B.V. tekent voor kavel op Bakestein.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.