Scapino-outlet

Tijdelijke Scapino-outlet opent deze week in Zwijndrecht

Op zaterdag 18 juli opent de nieuwe Scapino-outlet in winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Deze tijdelijke outlet is tot begin september geopend, voordat de verbouwingswerkzaamheden voor een compleet nieuwe Scapino-winkel starten. In het filiaal aan Hof van Holland 31 vind je vanaf dit weekend een collectie (sport)schoenen en kleding voor dames, heren en kinderen. De complete collectie in deze tijdelijke outletstore shop je met maar liefst 50% korting. Zeker de moeite waard dus om even een kijkje te nemen.

Opening compleet nieuw Scapino-filiaal in september
De tijdelijke outlet van Scapino is maar een aantal weken geopend. Daarna gaat het filiaal 4 weken dicht voor een rigoureuze verbouwing. In deze tijd verandert Scapino de outlet in een compleet nieuwe winkel. Op 24 september gaat de Scapino-winkel weer open, met een nieuw logo, nieuw assortiment en compleet nieuwe beleving. Heel anders dus dan we van Scapino gewend zijn. Er wordt een spetterende opening gepland met allerlei aantrekkelijke deals.

Transformatie naar Scapino nieuwe stijl
De vernieuwde winkel moet passen bij de nieuwe formule van de schoenenwinkel. Daarom vind je vanaf 24 september een compleet nieuwe indeling in de winkel. Zo heeft Scapino Zwijndrecht straks een heus sneakerplein met sneakers voor dames, heren en kinderen. Voortaan worden de schoenen ook op stijl en model bij elkaar gepresenteerd en niet meer in lange rijen per maat. De winkel zelf is veel lichter en straalt de kwaliteit en beleving uit die past bij de nieuwe formule. Wat hetzelfde blijft is de prijs en kwaliteit. Op dat gebied wil Scapino nooit concessies doen.

Modern logo met de bekende kleurcombinatie
Het nieuwe logo is een opgefriste en modernere versie van het Scapino-logo dat de mensen al kennen. Het geeft weer hoe Scapino zich als formule ontwikkelt en meebeweegt met de tijd. Dit logo past bij het DNA en geeft met de karakteristieke rood-gele kleurcombinatie de juiste herkenbaarheid in het straatbeeld.

Voordelig dichtbij
Scapino staat dicht bij de consument. De winkelketen is zeer toegankelijk en bijna letterlijk om de hoek. Zo kan de consument elk moment van de dag zijn directe behoefte aan schoenen en bijpassende kleding met de beste prijs-kwaliteit vervullen. Scapino biedt daarom een grote collectie (sport)schoenen en kleding voor iedereen. Van basics tot een grote diversiteit aan A-merken.

Beoordeling Tijdelijke Scapino-outlet opent deze week in Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.