Mindful Run Zwijndrecht

Tijd voor jezelf, juist nu

Zwijndrecht: Nu de vakantie er weer op zit. Werk, scholen en sportclubjes weer zijn begonnen is het zo belangrijk om tijd voor jezelf vrij te blijven maken. Het vakantiegevoel vast blijven houden is voor de meeste mensen moeilijk. We moeten weer van alles en voor je het weet, staat de agenda weer vol gepland met verplichtingen.

Door bewust tijd voor jezelf in te plannen, waarin je je kan ontspannen, je hoofd leeg kan maken en zonder prestatiedruk gaat bewegen in de natuur, zal je minder stress en meer energie ervaren. Gun jezelf deze tijd!

Ga mee op pad tijdens een 1,5 uur durende, gevarieerde route langs de mooiste plekjes van Zwijndrecht en wissel rennen of wandelen af met ademhalingsoefeningen, Mindfulness en yoga om meer plezier en ontspanning te ervaren tijdens het (hard)lopen.

Sinds kort worden de Mindful Run en Mindful Walk cursussen ook in Zwijndrecht aangeboden. Altijd op gepaste afstand en passend bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wat is jouw volgende stap?
Ik kijk graag samen met jou welke volgende stap het beste bij jou past.

Kijk op de website https://www.mindfulrun.nl/zwijndrecht voor de meest actuele data of volg de Facebookpagina Mindful-Run-Zwijndrecht.

Beoordeling Tijd voor jezelf, juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.