Cascade

THEATERLEZING VAN ‘THE SCHOOL OF LIFE’ IN CASCADE

Hendrik-Ido-Ambacht- Bij The School of Life denk je na over de vragen die bepalend zijn voor de kwaliteit van je leven. Zaterdag 14 mei staat deze populaire internationale school voor volwassenen in Cascade met de voorstelling ‘Dit heb je niet op school geleerd’.

The School of Life reist dit jaar het land door om mensen aan het denken te zetten over die onderwerpen die uiteindelijk echt de kwaliteit van hun leven bepalen. Hoe houd je je relatie gezond? Hoe ga je om met werkstress? Wie ben je eigenlijk? En wat is in godsnaam de zin van dit alles?

Het uitgangspunt? Goed leven leer je, net als rekenen en lezen, niet vanzelf. Als we volwassen worden is er alleen geen aangewezen plek meer waar we heen kunnen om dit wél te leren. Een voorstelling lang wordt het theater deze plek waar je tijdens een vrolijke avond nadenkt over de belangrijke onderwerpen van het leven en je jezelf ietsje beter leert kennen.

The School of Life presenteert deze ideeën op frisse en eigentijdse wijze aan een nieuwsgierig publiek. The School of Life werd in 2008 opgericht door de Britse filosoof en schrijver Alain de Botton en heeft nu vestigingen over de hele wereld. Martijn de Rijk en Reine Rek, beiden docenten aan The School of Life, staan in deze voorstelling voor de groep.

Hebben zij dan alle antwoorden? Zeker niet. Maar als geen ander helpen ze de mensen in de zaal hun vragen beter te begrijpen. Naast theorieën uit de filosofie en psychologie, delen ze hun eigen ervaringen en twijfels en laten ze het publiek met elkaar in gesprek gaan.

Zaterdag 14 mei, 20.15 uur. Kaartjes kosten 21,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.stichting-cascade.nl/voorstellingen.

Beoordeling THEATERLEZING VAN ‘THE SCHOOL OF LIFE’ IN CASCADE.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.