21 10 02 The Wieners

The Wieners in Cascade met muzikale ode aan de The Everly Brothers

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht,  Met ruim 120 shows per jaar is The Wieners een van de bekendste en meest optredende rock’n’roll-bands van Nederland. Zaterdag 2 oktober spelen de muzikanten in Cascade het repertoire van The Everly Brothers. Swingend en authentiek!

The Wieners spelen muziek uit de fifties en vroege sixties, gebracht met veel plezier, vakmanschap en hoorbare liefde voor het origineel. Tijdens hun theaterconcert ‘The Wieners Play The Everly Brothers’ komen alle hits zoals ‘Wake Up Little Susie’, ‘Bird Dog’, ‘Til I Kissed You’ en ‘All I Have To Do Is Dream’ voorbij. Het klinkt alsof Don en Phil vlak voor je staan!

Maar de muzikanten spelen ook verrassende B-kantjes en vertellen tussen de bedrijven door mooie anekdotes uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren ’80. Van ‘Bye Bye Love’ tot ‘On The Wings Of A Nightingale’…
Absoluut een waardig eerbetoon aan de koningen van de samenzang!

Zaterdag 2 oktober, 20.15 uur. Kaarten kosten 22,00 euro, reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling The Wieners in Cascade met muzikale ode aan de The Everly Brothers.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.