Cascade

THE 70’S UNPLUGGED MET ‘SONGS FOR THE ROAD’ IN CASCADE

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht, The 70’s Unplugged neemt je mee op reis tijdens het theaterconcert ‘Songs for the Road’ met de mooiste popnummers uit de seventies over weggaan en weer thuiskomen, over dromen en desillusies. Zaterdag 29 oktober te zien en te horen in Cascade.

De bandleden van The 70’s Unplugged delen een grote voorliefde voor ambachtelijk gemaakte popsongs uit de jaren 70. Met veel gevoel en enthousiasme zingen Vanessa en Joost, de leadvocals, hun versies van deze klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel. De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen.

Hoeveel popartiesten hebben niet gezongen over weggaan en weer thuiskomen? Het leven van het onderweg zijn is voor veel van hen een belangrijke inspiratiebron geweest voor het maken van prachtige, tijdloze popsongs. The 70’s Unplugged heeft die pareltjes weten te vinden en de band vertolkt de liedjes op een eigen ambachtelijke en doorleefde manier. Van Eagles tot Fleetwood Mac, van James Taylor tot John Denver, van Joni Mitchell tot Linda Ronstadt en vele anderen. Een avond terug in de tijd voor muziekliefhebbers!

Zaterdag 29 oktober, 20.15 uur. Kaarten kosten 22,50 euro, inclusief drankje. Meer info en reserveren: www.stichting-cascade.nl

Fotograaf: Nicolette Verbeek

Beoordeling THE 70’S UNPLUGGED MET ‘SONGS FOR THE ROAD’ IN CASCADE.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.