Tennisvereniging DDH

Tennissen op het mooiste tennispark van Zwijndrecht e.o. ?

Rust, natuur, mooi aangelegde en onderhouden tennisbanen, zowel all weather smashcourt als gravel, een oergezellig clubhuis met een zonovergoten terras, ruime parkeergelegenheid voor de deur, het leukste open toernooi (met het gaafste slotfeest) van Nederland? Je vind het allemaal bij Tennisvereniging DDH in Zwijndrecht.

Tennisvereniging DDH
Zo rond halverwege vorige eeuw groeide de tennissport in Nederland hard. Ook in Zwijndrecht was er een behoefte aan het in verenigingsverband kunnen tennissen groot en in 1958 was de oprichting van tennisvereniging DDH een feit. De vereniging groeide tot wat het nu is: een leuke en vriendelijke vereniging op een schitterend tennispark aan de Oude Stationsweg in Zwijndrecht.

De sfeer bij DDH kenmerkt zich als open en welkom voor iedereen. Zowel de jongste jeugd als door de wol geverfde senioren, zowel beginners als topklasse tennissers spelen hier graag tennis. In competitieverband of zo maar een balletje slaan op een mooie zomeravond, het kan allemaal.

Tennis moeilijk om te doen?
Tennis wordt vaak gezien als een moeilijke sport. Ten onrechte want al met een paar lessen kom je al aardig uit de voeten. Iedereen, jong of oud, kan leren tennissen. En, het leuke van tennis is dat je helemaal zelf bepaalt zelf hoe hard en hoe vaak je wilt tennissen. Wil je zo nu en dan even recreatief de baan op of wil je echt veel trainen om beter in je wedstrijden te worden? Je beslist het allemaal zelf. Je kan al jong beginnen met tennis en door het slimme lessysteem pikken kinderen tennis erg snel op. En dat je heel lang door kan tennissen bewijst onze oudste actieve speler. Hij is 85 jaar!

Tennisles krijgen van de beste leraar in Nederland? Dat kan! Want die hebben we hier in huis

Tennisles door Sports Team Tennis Sinds jaren worden de tennis lessen bij DDH verzorgd door Sports Team Tennis. Bart van der Ploeg, eigenaar van deze tennisschool, en zijn team leren kinderen hun eerste bal over het net te slaan en gevorderde spelers de echte finesse in hun spel te krijgen. Bart is door de overkoepelende tennisorganisatie KNLTB uitgeroepen tot tennisleraar van het jaar 2020! Deze verkiezing wordt jaarlijks gehouden onder zo’n 2.000 tennisleraren en 1.650 verenigingen. We zijn er maar wat trots op en erg blij mee om zo’n kanjer in huis te hebben!

DDH Zomer Challenge
En (weer) gaan tennissen is deze zomer extra leuk en aantrekkelijk. DDH organiseert ook dit jaar weer de Zomer Challenge: in de maanden juni, juli en augustus tennis je voor maar € 50,- onbeperkt op onze banen (€ 35,- voor de jeugd tot en met 17 jaar) en dat is inclusief twee tennis clinics van de mensen van Sports Team Tennis! Een perfecte manier om (opnieuw) kennis te maken met tennis, met de vereniging DDH én om de zomerstop van je andere sport door te komen en zo lekker fit te blijven.
Natuurlijk is DDH ingericht om aan de geldende Corona maatregels te voldoen. Deze maatregels houden we ook in acht tijdens onze clinics.

Voor meer informatie over de Zomer Challenge en aanmelden mail je naar ddhjeugd@gmail.com

Tennisvereniging DDH
Oude Stationsweg 3
3335 KJ Zwijndrecht
Website: https://www.ddh-tennis.nl

Tot ziens bij DDH!

Beoordeling Tennissen op het mooiste tennispark van Zwijndrecht e.o. ?.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.