Poppodium Bibelot

Techno evenement Nåchtwacht keert terug

Dordrecht, Op zaterdag 2 april presenteert Bibelot opnieuw in samenwerking met Breakthrough Events het techno feest Nåchtwacht wat zal plaatsvinden in de Power Stage van het Energiehuis.

Tijdens deze clubavond is er zeven uur lang de tijd om te genieten van de beste techno die Dordt te bieden heeft. Het is de tweede editie na de succesvolle eerste editie in 2020.

Voor alle techno liefhebbers in Dordrecht en wijde omgeving verzorgt Bibelot in samenwerking met het Dordtse Breakthrough Events binnenkort een lange avond gevuld met compromisloze techno.

De line-up bestaat deze tweede editie uit Creznight, Cønjecture en Diana Plays Louder. Naast de welbestede aandacht aan de line-up, is er ook deze editie weer genoeg aandacht geweest voor de andere zintuigen. Zo wordt er tijdens deze tweede editie ook weer volop ingezet op het innovatieve lichtwerk. De eerste twee fasen zijn inmiddels uitverkocht. De laatste ticket fase is nu nog in de verkoop, en zal ook aan de deur voor €10 te bemachtigen zijn.

Beoordeling Techno evenement Nåchtwacht keert terug.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.