Showband Jong-Holland

Start zomerseizoen Showband Jong Holland.

Koningsdag, een dag welke jaarlijks als start van het seizoen wordt gezien bij Showband Jong Holland. Ook deze koningsdag stond een vol programma, waarnaar toe werd gewerkt het afgelopen half jaar. Net als vorig jaar startte dit op koningsavond met ´Jong Holland kleurt ORANJE´. Jong Holland liet hierbij hun nieuwe show ´The Maze´ voor het eerst aan publiek zien. Deze avond werd verder gevuld met optredens van Jong Holland Junioren, Stageband Jong Holland, Jong Holland Winterguard, Wilhelmus uit Sliedrecht en Harpe Davids uit Zoetermeer. Het was een geslaagde avond vol muziek en dans.

Koningsdag begon voor het showkorps en het juniorenkorps met een parade en aubade bij het gemeentehuis van Hendrik-Ido-Ambacht. In de middag gaven zij en de stageband diverse optredens op de braderie in Zwijndrecht. In de avond was het showkorps aanwezig op het Rabobank Taptoe Zoetermeer, waar zij hun show ´The Maze´ lieten zien.

The MAZE
The Maze gaat over een groep mensen die individueel in een doolhof terecht komen. Maar kunnen zij The Maze wel alleen oplossen? Of hebben ze elkaar nodig? In de strijd om The Maze op te lossen maken alle deelnemers niet alleen keuzes om naar links, rechts, rechtdoor of terug te gaan, er moeten ook keuzes gemaakt worden met wie ze wel en niet samen werken. En als je samen werkt, is dit samenwerkingsverband tijdelijk of voor een langere tijd. En is die andere persoon wel te vertrouwen? Voor welke verassingen en andere uitdagingen kom je te staan wanneer je een bepaalde keuze maakt in The Maze?

Met muziek van o.a. Daft Punk (Tron Legacy), Sia en uit de Disney hitfilm Moana is er een zeer aansprekend muzikaal programma verrezen.
Kortom: Prepare to be aMAZEd!

Kijk voor meer informatie op www.jongholland.nl of op de facebookpagina Showband Jong-Holland!

Showband Jong-Holland

Beoordeling Start zomerseizoen Showband Jong Holland..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.