Henk Poort en Grootkoor

Start Grootkoor Zuid-Holland

Grootkoor Zuid-Holland gaat woensdag 22 september van start met de eerste koorrepetitie. Op een aantal woensdagavonden zal er gerepeteerd in de Bethelkerk in Zwijndrecht voor een kerstconcert op 14 december in de augustijnenkerk in Dordrecht. Solistische medewerking zal worden verleend door zanger Henk Poort. Verder zullen de bekende begeleiders Martin Zonnenberg en Martin Mans het programma begeleiden op vleugel en orgel.

Dit nieuwe Grootkoor wordt maar liefst het twaalfde Grootkoor in Nederland en wordt georganiseerd door Grootkoor Projecten en staat o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen. Zij dirigeren al vele jaren de Grootkoren en op projectbasis zingen in een koor is nog steeds een geweldig succes. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen deelnemers de koormuziek & studie-CD, zodat ook thuis gestudeerd kan worden.

Henk Poort en Grootkoor
Henk Poort en Grootkoor

Henk Poort
De Nederlandse opera- en musicalzanger Henk Poort verwierf bekendheid door zijn rollen in Les Misérables, The Phantom of the Opera en Anatevka. Twee jaar geleden maakte Henk Poort– samen met Floor Jansen – furore in het programma ‘Beste Zangers’. Hun versie van het duet uit The Phantom of the Opera maakte een diepe indruk. Henk Poort heeft een stem met een ongelofelijke power en hoogte om koud van te worden. Wat een stem en wat een uitstraling.

De behoefte aan samen zingen is groot en ondanks de coronastop zijn de dirigenten optimistisch over dit nieuwe koor. Zingen is niet alleen leuk, maar is ook goed voor onze gezondheid. Het verbindt en houdt je fit. Aanmelden om mee te zingen in dit nieuwe koor is nog steeds mogelijk.

Voor meer informatie over het Grootkoor en inschrijving, kunt u terecht op www.grootkoor.nl en www.grootkoor.tv of mail naar zing@grootkoor.nl.

Beoordeling Start Grootkoor Zuid-Holland.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.