Stand up comedian Anuar

Stand up comedian Anuar met eerlijk in Cascade

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht–  Anuar Abdelkrim is als comedian en cabaretier al jaren te zien op televisie en in het theater. Zaterdag 16 oktober komt hij met alweer zijn zesde avondvullende solovoorstelling naar Cascade. 

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven. Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met zijn solovoorstelling ‘Eerlijk’. Hij heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten; hij is vader geworden, heeft twee succesvolle boeken geschreven en is enorm gegroeid!

Anuar was regelmatig te gast in het tv-programma ‘Raymann is Laat’ en schreef mee aan de teksten. Ook treedt hij vaak op in het Comedy Café in Amsterdam. Als eerste Nederlandse comedian haalde hij de voorpagina van The New York Times én won hij het prestigieuze Cameretten Festival. Sinds 2019 maakt Anuar samen met Najib Amhali en Rayen Panday de ‘Ramadan conference’. De eerste editie was meteen een groot succes met een uitverkochte tour.

Pers en publiek over een avondje Anuar: “Spannende, ongepolijste en rauwe stand-up”, “Hij is een gretige grappenmaker”, “Anuar laat de zaal ongegeneerd hard lachen”.

Zaterdag 16 oktober, 20.15 uur. Kaarten kosten 20,50 euro, reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling Stand up comedian Anuar met eerlijk in Cascade.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.