Släpstick

Släpstick met feestelijke jubileumvoorstelling ‘The Roaring Twenties’

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht,  – Variété op lachwekkend hoog niveau en een avond als nooit tevoren! Dat is wat theatergroep Släpstick het publiek belooft. Zaterdag 9 oktober komen de roerige jaren ’20 opnieuw tot leven in Cascade.

‘The Roaring Twenties’ is een daverende voorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar Hendrik-Ido-Ambacht!
Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband. Deze vijfkoppige muziektheatergroep laat zich met weinig vergelijken; ze brengt fysieke komedie, choreografie en muziek. Vooral de muzikale capaciteiten van Släpstick zijn wereldberoemd. Gezamenlijk beheersen de mannen elk denkbaar instrument, waarvan een flink deel op hoogste niveau.

Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep deze feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid wil stellen om het jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een Bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek.

Zaterdag 9 oktober, 20.15 uur. Kaarten kosten 25,00 euro, reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling Släpstick met feestelijke jubileumvoorstelling ‘The Roaring Twenties’.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.