Silent Rollerskate Disco

Silent Rollerskate Disco, Een avond lang rollen en dansen op het Energieplein!

Dordrecht: Na de zomerstop luiden we het nieuwe showjaar in met Bibelot’s Silent Rollerskate Disco 2022! Met alle festivals en concerten achter de rug lijkt de zomer haast alweer voorbij te zijn, maar bij Poppodium Bibelot in Dordrecht wordt er op 26 augustus 2022 nog een spetterend event georganiseerd! Het Energieplein verandert in een ultieme outdoor dancefloor voor de Silent Rollerskate Disco 2022. Silent Rollerskate disco?

De Silent Rollerskate disco is het unieke feestje waarbij je rollend op rollerskates geniet van de lekkerste muziek via je eigen koptelefoon. Hou je bijvoorbeeld niet van techno? Switch dan naar een van de andere kanalen op je koptelefoon, want je kunt tussen meerdere genres kiezen, the choice is yours!

Krijg je knikkende knieën van het idee dat je op rollerskates moet staan? Geen zorgen, je kunt ook zonder rollerskates helemaal losgaan deze avond! Line-up The Basic Boys // Disco/Tech/Afro remixes & Mashups Me With My Friend // Vera Baldé en Ndedi van de Veen draaien guilty pleasures Janox // De beste house + techno

De Silent Rollerskate Disco 2022 is alweer de 3e editie in Dordrecht. Inmiddels kunnen we dit jaarlijkse event niet meer wegdenken, want elk jaar is het weer een spetterend feest! Dus trek je glitterpak aan, stof die belachelijk grote zonnebril af en trommel al je vrienden op om dansend en rollend de zomer uit te gaan, rechtstreeks het nieuwe showseizoen van Bibelot in!

Beoordeling Silent Rollerskate Disco, Een avond lang rollen en dansen op het Energieplein!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.