Z.V.V. Pelikaan

Selectie nieuws Z.V.V. Pelikaan seizoen 2022-2023

Zwijndrecht, We zitten nog volop in het lopende seizoen, maar uiteraard moet de blik ook vooruitgeworpen worden om ervoor te zorgen dat we in het volgende seizoen ook de zaken weer op de rails hebben.

Van de huidige selectie van het eerste elftal hebben de volgende spelers aangegeven, ook volgend jaar bij Z.V.V. Pelikaan te willen voetballen: Yorik van Deelen (aanvoerder), Jordy Leyten, Stephan Ooms, Vince van Nes, Jeffrey Nossent, Roy Weber (momenteel revaliderend van blessures), Deveney Veld, Cees Groeneveld, Bram Kok, Timo Nossent, Sybren Bakker, Sjoerd Opschoor, Jesper Nossent, Anwar Tresor Nzojibwami, Jens van Baaren (overgekomen uit Pelikaan 2), Bora Ocak en Juthlen Castillo.

Nieuw en terug bij Pelikaan zijn Ruben en Jesse de Raad na een uitstap naar Nieuw-Lekkerland. De toekomst van Jordy van Deelen is door zijn ernstige blessure ongewis. Wij hopen dat Jordy kan terugkomen echter hoe zich dit ontwikkelt is zeer onzeker.

Vertrekkende spelers
Doelman Sjoerd de Groot vertrekt naar de Alblas en doelman Dennis Sleiffer stopt. Pelikaan is dus voorlopig nog op zoek naar nieuwe keepers maar heeft er vertrouwen in dat dit opgelost wordt! Zodra er op dit gebied meer nieuws te melden valt, zullen we dat u uiteraard laten weten.

Foto: Fred Leijten

Beoordeling Selectie nieuws Z.V.V. Pelikaan seizoen 2022-2023.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.