tennisvereniging Ter Steeghe

Seizoensopening Tennisvereniging Ter Steeghe

Sinds 16 maart mag en kan er weer volop getennist worden bij tennisvereniging Ter Steeghe in Zwijndrecht. Gelukkig mag er bij de buitensporten met maximaal 4 personen gesport worden, waardoor er weer volop tennis activiteiten waarneembaar zijn op het prachtige tenniscomplex van Ter Steeghe.

Omdat er tot februari met tweetallen gewoon lekker buiten gespeeld kon worden, is de grote groep vrijwilligers die verantwoordelijk is voor het onderhoud van de 8 banen, vrijwel de gehele winter in de weer geweest om de banen wekelijks te onderhouden.

Na de vorst-en sneeuwperiode in februari zijn de banen in groot onderhoud gegaan en is dagelijks hard gewerkt om de banen weer speelklaar te krijgen voor het komende zomerseizoen. Helaas kon de traditionele open dag op de laatste zaterdag van maart, welke normaliter voor aanvang van het seizoen wordt georganiseerd, ook dit jaar door de corona maatregelen nog niet plaatsvinden.

Ter Steeghe hoopt binnenkort weer met de Clubladder en de racketmix te mogen beginnen. Dit is voor nieuwe en bestaande leden een leuke gelegenheid om op eigen niveau te kunnen tennissen en anderen te leren kennen. Er zal gestart worden met een enkel-, dubbel- en een jeugdladder.

Bij voldoende animo zal later gekeken worden of er ook een aparte dames- en heren ladder georganiseerd kan worden. Helaas is onlangs bekend geworden dat de aanvang van alle competities voor jeugd- en senioren leden zijn uitgesteld, en vooralsnog naar mei zijn doorgeschoven.

Jeugdactiviteiten

Tennisvereniging Ter Steeghe Zwijndrecht
De jeugd is weer blij buiten te kunnen tennissen. Bij Tennisvereniging Ter Steeghe Zwijndrecht

De tennisleraren van Maximus Tennis, die naast de reguliere tennislessen, tevens de jeugdtrainingen verzorgen, hebben zaterdag jongstleden, ter voorbereiding op het komende tennisseizoen, voor alle jeugdleden een trainingsactiviteit georganiseerd. Het was gezellig druk en de jeugd was dolenthousiast dat er weer buiten getennist kon worden.

Op zondag 18 april wordt ook weer de jaarlijkse vriendjes en vriendinnetjes dag georganiseerd, waarbij elk kind (lid of geen lid) welkom is bij de lessen van de leraren van Maximus Tennis. Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van de vriendjesmaand van de KNLTB. Verder heeft Maximus Tennis dit jaar diverse mooie plannen voor de jeugdleden gepland staan, waarover later zal worden gecommuniceerd.

Actie nieuwe leden
Bij het aangaan van een junior- of senior lidmaatschap zijn er weer mooie acties, zoals voor de senioren:
– Geen bardienst in het 1e jaar van het lidmaatschap
– € 25,= consumptie tegoed
– Korting bij TennisDirect
– 2 gratis tennislessen aangeboden door Maximus Tennis en Ter Steeghe Voor de junioren: voor de eerste 30 nieuwe jeugdleden worden gratis tennisrackets beschikbaar gesteld en een mooie lesaanbieding van Maximus Tennis.

45 jarig bestaan Ter Steeghe
Dit jaar is het alweer 45 jaar geleden dat Tennisvereniging Ter Steeghe het levenslicht zag. Zodra de corona maatregelen hier de mogelijkheid toe bieden, heeft het bestuur het voornemen hier activiteiten voor te organiseren waar eveneens later over gecommuniceerd zal worden.

Op de website van Ter Steeghe is volop informatie te vinden over de club en alle reeds nu geplande activiteiten, zie www.tersteeghe.nl

Beoordeling Seizoensopening Tennisvereniging Ter Steeghe.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.