Schoolvoetbal

Schoolvoetbal-trainings-avonden

Op woensdag 13 april a.s. is het dan eindelijk zover, het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Eindelijk weer een sportieve activiteit voor kinderen.

Voor scholen/kindcentra die meedoen met het schoolvoetbaltoernooi is er nu de mogelijkheid om teams klaar te laten stomen voor het toernooi.

Op vrijdag 01 en 08 april a.s. organiseren voetbalvereniging VVGZ en Football Skills Nederland namelijk twee super leuke trainingsavonden voor schoolvoetbalteams.

Vanaf 18:30 uur tot 20:00 uur zullen de trainers van Football Skills Nederland en VVGZ klaar staan om de leerlingen een super leuke, sportieve avond te bezorgen. Tijdens de 1, 5 uur durende training worden de kinderen op een sportieve, maar vooral plezierige manier voorbereid op het schoolvoetbaltoernooi.

locatie van de trainingen:
V.V.G.Z.
Noordpark 1
3332 LA Zwijndrecht

Lijkt het jullie leuk om met je klas/groep, school/Kindcentrum mee te doen? Meld je dan snel aan via het formulier via deze link:

https://tinyurl.com/Schoolvoetbaltraining

Deelname aan de training is gratis.

Een vrijwillige donatie in de aanwezige collectebus is natuurlijk meer dan welkom. De volledige opbrengst daarvan gaat naar stichting Breath t.b.v. Oekraïne

Beoordeling Schoolvoetbal-trainings-avonden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.