Mama Vita

Samenwerken met professionals

Zwijndrecht: Moeders met kinderen met (een vermoeden van) autisme zijn van harte welkom bij de komende bijeenkomst van Mama Vita op maandag 7 juni aanstaande van 12:00 tot 14:00 uur in Kubiek, Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht. Stichting Mama Vita biedt een landelijk netwerk voor moeders van kinderen met een vorm van autisme.

Thema van deze middag is ‘Samenwerken met professionals’. Als moeder van een kind met (vermoeden van) autisme komt er veel op je af. Onderzoeken, diagnoses, aanvragen van begeleiding/ logeerzorg, aanpassing onderwijs; je krijgt er mogelijk allemaal mee te maken. Dit vraagt om een goede samenwerking. Tijdens deze bijeenkomst geeft mantelzorgconsulent Patricia informatie over wat nodig is voor een goed samenspel met elkaar.

Onderwerpen die besproken worden zijn onder andere: verschillende rollen, communicatie, gelijkwaardige samenwerking en verbinding zoeken. We maken gebruik van een grote ruimte in Kubiek, waar we ons goed aan de RIVM-richtlijnen, zoals de 1,5-meter-afstandregel, kunnen houden. Bij Mama Vita kun je elkaar ontmoeten, (h)erkenning vinden, kennis opdoen en ervaring uitwisselen. Om goed rekening te houden met ieders veiligheid is aanmelden noodzakelijk. Dit kan door een mailtje te sturen naar drechtsteden@mamavita.nl. De moeders van Mama Vita hopen je te ontmoeten in Kubiek!

Mama Vita Drechtsteden

Beoordeling Samenwerken met professionals.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.