Daltonschool De Tandem

Ruim 180 schoolkinderen trainen bij V.V.G.Z.

Zwijndrecht, Langzaam maar zeker gaan we weer richting het “oude normaal” Zo mogen er gelukkig ook weer activiteiten worden georganiseerd.

Één van de populairste activiteiten bij schoolkinderen is het schoolvoetbaltoernooi. Dit jaar zal het toernooi worden georganiseerd op woensdag 13 april 2022.

Om deze meiden en jongens zo goed als mogelijk voor te bereiden op het toernooi organiseerde voetbalvereniging V.V.G.Z. in samenwerking met Football Skills Nederland een trainingsavond voor leerlingen van diverse Kindcentra en basisscholen in Zwijndrecht.

Ruim 180 leerlingen van Kindcentrum Impuls, Het Akkoord, Juliana, De Brug, De Kim, Daltonschool De Tandem en KBS de Toermalijn, hebben afgelopen vrijdag hun Skills laten zien aan de trainers van Football Skills Nederland en aan alle aanwezige ouders.

V.V.G.Z. kijkt terug op een zeer geslaagde avond en wenst alle leerlingen veel succes en vooral veel voetbalplezier bij het schoolvoetbaltoernooi.

” Hopelijk zien we veel leerlingen terug tijdens de finale op 13 mei, of gewoon tijdens een (proef) training”  aldus één van de organisatoren

Beoordeling Ruim 180 schoolkinderen trainen bij V.V.G.Z..

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.