Kinderboerderij De Kiboe-hoeve

Rabo ClubSupport: Kiboe-hoeve Zwijndrecht

Kiboe-hoeve Zwijndrecht: Dinsdagavond 9 november is de uitslag van de Rabo ClubSupport actie bekendgemaakt en wij zijn iedereen dankbaar die zijn stem heeft uitgebracht op de Kiboe-hoeve. Dit heeft geresulteerd in het fantastische bedrag van € 1.190,97.

Ons doel dit jaar was:
Educatie materiaal voor basisscholieren aan te schaffen. Dit zorgt ervoor dat een live-ontmoeting met actieve dieren nog leuker en leerzamer wordt dan welke dierenfilm of welk dierenboek ook! Doordat scholieren tijdens een dagje kinderboerderij veel leren over dieren, gaan ze het belang inzien van alle inspanningen om de natuur te beschermen. Ontdek de Kiboe-hoeve als verdieping op natuuronderwijs. Met de kinderboerderij om de hoek liggen bijzondere ontmoetingen met dieren voor ieder leerjaar binnen handbereik.

Wij zullen u op de hoogte houden van de besteding van het geld en zien u graag bij het bezoek aan de Kiboe-hoeve.

Vriend worden?
Wilt u de Kiboe-hoeve structureel ondersteunen? Dat kan door Vriend te worden van de Kiboe-hoeve. U wordt dan niet alleen op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en de plannen van de gemeente met de boerderij maar u helpt mee de Kiboe-hoeve voor onze (klein)kinderen te behouden.

Wordt vriend via: https://www.kiboehoeve.nl/vriend-worden/

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de website https://www.kiboehoeve.nl/contact/  of mail / bel gerust met mij

Met vriendelijke groet

Gerard Keuzenkamp
Voorzitter Stichting vrienden
van de Kiboehoeve
Tel.: 06-18301312

Beoordeling Rabo ClubSupport: Kiboe-hoeve Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.