gratis proeftraining

Plm. 100 meiden en jongens bij de Kick-off van VVGZ

VVGZ:  Vrijdag 26 augustus was het dan zover, de traditionele seizoensopening van het voetbalseizoen bij VVGZ. Ruim 100 meiden en jongens waren aanwezig om gezamenlijk het seizoen af te trappen. Onder begeleiding van de trainers van Football Skills Nederland mochten de kinderen hun beste “skills” laten zien.

In kleine groepjes werden er diverse voetbalspellen gedaan, waaronder het traditioneel partijtje, maar ook de “Smartgoals” waren erg in trek. Het is overigens heel mooi om te zien dat ook steeds meer meiden de weg naar sportpark de Noord weten te vinden. Zowel de meiden als de jongens hebben enorm genoten van de jaarlijkse “kick-off” en kunnen niet wachten om aan het nieuwe voetbalseizoen te beginnen. Na afloop kregen de deelnemers van Football Skills Nederland nog een mooie goodiebag mee naar huis.

VVGZ en Football Skills Nederland kijken terug op een succesvolle “kick-off” en bedanken de deelnemers voor hun komst. Ben jij een jongen of meisje, en wil je ook voetballen bij VVGZ?  Meld je dan via https://www.vvgz.nl/aanmeldformulier-proeftraining aan voor een gratis proeftraining, of mail voor meer informatie naar jeugd@vvgz.nl

Foto’s: ©Ed Voetée

Beoordeling Plm. 100 meiden en jongens bij de Kick-off van VVGZ.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.