Petra Berger

Petra Berger met haar ‘Tribute to Barbra Streisand’ in Cascade

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht,  Om het repertoire van Barbra Streisand te vertolken, heb je een topzangeres nodig. En die hebben we in Nederland: Petra Berger. Vrijdag 10 december komt zij met haar band naar Cascade met de inhaalvoorstelling ‘Tribute to Barbra Streisand’.

Met dit theaterconcert keert Petra Berger terug naar de oorsprong van haar grote kinderdroom om zangeres te worden. Petra en haar band brengen prachtige vertolkingen van klassiekers als ‘Don’t Rain On My Parade’, ‘People’, ‘The Way We Were’ en ‘Evergreen’. Maar ook pophits als ‘Woman In Love’ en ‘Guilty’ en natuurlijk mogen ook de nummers uit de vele films en musicals waarin Barbra Streisand straalde niet ontbreken.

Petra Berger
Petra Berger

“Ik kan me de eerste keer dat ik de stem van Barbra Streisand hoorde nog heel goed herinneren. Ik was 9 jaar oud en zo onder de indruk, dat ik vanaf dat moment alles van haar wilde horen. Zij heeft mij enorm geïnspireerd om zelf te gaan zingen en daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar”, aldus Petra.

Tijdens deze avond vertelt Petra het boeiende verhaal van de levende legende Barbra Streisand. Hoe zij ondanks haar moeilijke jeugd de absolute top wist te bereiken. Over haar drijfveren, ambities, perfectionisme en angsten. De muziek van Streisand is wereldwijd nog altijd toonaangevend in de hedendaagse lichte muziek. Maar helaas zijn songs van dit kaliber zelden nog ‘live’ te horen. Petra Berger vertolkt ze in Cascade.

Vrijdag 10 december, 20.15 uur. Kaartjes kosten 21,50 euro, reserveren kan via de website van Cascade: www.stichting-cascade.nl.

Beoordeling Petra Berger met haar ‘Tribute to Barbra Streisand’ in Cascade.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.