Persbericht: Taxi Zwijndrechtse Waard

0
(0)

Na aanleiding van de maatregelen die getroffen zijn door de regering en het RIVM heeft Taxi Zwijndrechtse Waard de volgende maatregelen getroffen. Dit om de klanten en personeel zoveel mogelijk te beschermen tegen het Coronavirus (COVID-19)

Taxi Zwijndrechtse Waard heeft zijn bussen zo ingericht dat het contact tussen de klanten en personeel tot het minimum wordt beperkt. Zo is er een afscheiding tussen klanten en personeel
gemaakt. De ruimte tussen klanten en personeel is hierdoor meer dan de afgesproken 1,5 meter afstand. Het afrekenen doen we buiten de auto en graag met Pin of Creditcard . Wij vervoeren niet meer dan max. 3 klanten tegelijk in onze bus.

Taxi Zwijndrechtse Waard hoopt hiermee voldoen maatregelen te hebben genomen om het coronavirus tegen te gaan en onze klanten en relatie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Zorg goed voor elkaar in deze onzekere tijd. Wij hopen dat we straks weer in goede gezondheid verder kunnen met ons hele wagenpark. Taxi Zwijndrechtse Waard 078-6127268 Taxibedrijf in Zwijndrecht en omstreken

Hoeveel sterren geef jij voor dit bericht?

Klik op de sterren om dit bericht te beoordelen.

Gemiddelde aantal sterren voor dit bericht 0 / 5. sterren tellen: 0

Tot nu toe geen sterren voor dit bericht! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Bedankt voor je beoordeling.

Volg ons ook op social media!

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Geef een reactie!