Partnerselectieprocedure voor Maasterras in Zwijndrecht is gestart

Het Maasterras, gelegen in de Spoorzone van Zwijndrecht tussen spoor en A16, wordt getransformeerd naar een kwalitatief woon- en verblijfsgebied. Het te ontwikkelen Maasterras vormt de kern van de ontwikkeling in de spoorzone, genaamd Diztrikt. Maar deze ontwikkeling doen gemeente en Woonkracht10 niet alleen!

Eind vorig jaar en begin 2020 heeft de gemeente Zwijndrecht in samenwerking met Woonkracht10 een consultatie uitgevoerd onder marktpartijen die zich richten op gebiedsontwikkeling. De gemeente en Woonkracht10 zijn de marktpartijen dankbaar voor de verkregen inzichten en het vertrouwen dat daarbij is uitgesproken.

Open transparante samenwerking

In de partnerselectieprocedure zijn de gemeente en Woonkracht10 op zoek naar een marktpartner of combinatie van marktpartners die bereid is langdurig (en grootschalig) te investeren in hét nieuwe levendige hart van Zwijndrecht. Gemeente en Woonkracht10 zoeken een marktpartner(s) die bereid is de uitdagingen in het gebied op te pakken, het ambitieuze masterplan verder wil inkleuren en met wie een open en transparante samenwerking wordt vormgegeven. Een partner die het kan, ziet, durft en bovenal gaat doen en zijn of haar creativiteit inbrengt om de ambitieuze, duurzame en complexe ontwikkeling van Maasterras (West) samen verder in te vullen.

Interesse

Geïnteresseerden in de ontwikkeling van het Maasterras kunnen zich aanmelden en de partnerselectiedocumentatie downloaden via https://tender.akroconsult.nl/. De deadline om de gevraagde stukken aan te leveren en mee te doen in de partnerselectieprocedure is vrijdag 8 januari 2021,13:00 uur. Vragen in het kader van de procedure kunnen tot vrijdag 11 december 2020,13:00 uur worden ingediend.

Gezamenlijk plan

Diztrikt is onderdeel van de Spoorzone; een gezamenlijk plan voor de omgeving langs het spoor van de gemeenten Zwijndrecht en Dordrecht en de Provincie Zuid-Holland. Kijk voor meer informatie op www.diztrikt.nu.

Beoordeling Partnerselectieprocedure voor Maasterras in Zwijndrecht is gestart.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.