Word in 1 jaar PM

Organisaties bieden verkorte opleiding pedagogisch medewerker

Bij Yes! Kinderopvang, Kinderopvang SKR en SOL Ambacht is het mogelijk om in één jaar pedagogisch medewerker te worden. Iedereen die 22 jaar of ouder is, minimaal een diploma mavo-d, vmbo-t of mbo-2 heeft en de Nederlandse taal goed beheerst, kan deelnemen aan dit bijzondere initiatief. Meer weten? Kom op dinsdag 5 november van 19:00 tot 20:30 uur naar de informatieavond bij SOL de Watervlinder aan de Druivengaarde 13 in Hendrik-Ido-Ambacht.

In de praktijk
De deelnemers aan de opleiding leren het vak in een leuke en leerzame werkomgeving. Ze volgen wekelijks vier lesuren, verzorgd door deskundige docenten. Daarnaast werken ze zestien tot twintig uur per week op de groep. Hiervoor krijgen ze niet alleen een jaarcontract en salaris, maar ook professionele en intensieve begeleiding van pedagogisch medewerkers. De studiebelasting is zo’n acht tot twaalf uur per week. Deze verkorte mbo-3-opleiding start eind januari 2020 en is erkend door het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschappen.

Meer informatie
Ben jij gemotiveerd en een doorzetter? Ben je (misschien) geïnteresseerd? Wil je meer informatie? Grijp je kans! Kom op 5 november om 19:00 uur naar SOL de Watervlinder aan de Druivengaarde 13 in Hendrik-Ido-Ambacht. Daar kun je je interesse kenbaar maken. Kun je niet komen en heb je wel interesse of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar personeelszaken@yeskinderopvang.nl

Beoordeling Organisaties bieden verkorte opleiding pedagogisch medewerker.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.