Opruimactie kerstbomen levert een record op!

In totaal 4.063 kerstbomen versnipperd. De Zwijndrechtse opruimactie van kerstbomen was wederom een groot succes. Inwoners konden hun kerstboom inleveren bij 8 verschillende inleverlocaties. Grote partijen kerstbomen konden ingeleverd worden op de gemeentewerf of werden door de medewerkers van de gemeentewerf voor de deur opgehaald.

Voor 2e jaar op rij een record! 
In totaal zijn er 4.063 kerstbomen ingeleverd. Voor het 2e jaar op rij een record! Het zijn er namelijk 387 meer dan vorig jaar. Heel veel kinderen hebben hun best gedaan om kerstbomen in te leveren. De toename is vooral terug te zien bij de grote partijen die opgehaald werden. Waar dit voorheen om gemiddeld 50 bomen ging, ging dit nu om zelfs 100 bomen.

Ondanks het vuurwerkverbod heeft gemeente Zwijndrecht het ook mogelijk gemaakt om (kinder)vuurwerkafval in te leveren.
Tijdens de jaarwisseling werd er toch heel wat de lucht in geschoten en dat afval komt allemaal op straat terecht. Zoals verwacht was het aantal ingeleverde zakken vuurwerkafval een stuk minder dan vorige jaarwisseling. Toen werden er 4.153 zakken ingeleverd; dit jaar ging het slechts om 340 zakken.

De opruimactie heeft dankzij de inwoners van Zwijndrecht weer geresulteerd in schone straten en veel blijde (kinder)gezichten.

Beoordeling Opruimactie kerstbomen levert een record op!.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.