Cascade

OKTOBERFILMS VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN IN CASCADE

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht, Tijdens de herfstvakantie, op woensdagmiddag 20 oktober, draait Cascade voor de kids de nieuwste animatiefilm van Disney ‘Raya en de Laatste Draak’. Voor volwassenen wordt ’s avonds de komedie-dramafilm ‘Where’d You Go, Bernadette’ vertoond.

‘Raya en de Laatste Draak’ is een avontuurlijke Disneyfilm. De kijkers worden naar Kumandra gevoerd, een wereld waarin mensen en draken lang geleden in harmonie naast elkaar leefden. 500 jaar later gaat de strijdvaardige krijger Raya vastbesloten op zoek naar de laatste legendarische draak. Er is een kwade kracht die de wereld van Kumandra bedreigt. Kan Raya de draak op tijd vinden?

Cascade
Bernadette Fox

Tijdens de eerste filmavond van dit seizoen draait voor volwassenen ‘Where’d You Go, Bernadette’.
Bernadette Fox is een getalenteerde architect die in Seattle woont. Na een voorval vlucht Bernadette weg van haar leven.  Haar man en dochter zijn echter vastbesloten om hun vrouw en moeder terug te vinden, waarbij de reis hen op bijzondere plekken brengt. Deze komedie-dramafilm is gebaseerd op het bestseller boek van Maria Semple met actrice Cate Blanchett in de hoofdrol.

Woensdag 20 oktober, 15.00 uur draait ‘Raya en de laatste Draak’. Kaarten kosten 6 euro. De film is geschikt voor kijkers vanaf 6 jaar en is Nederlands gesproken. Woensdag 20 oktober, 20.00 uur draait de komedie-dramafilm ‘Where’d You Go, Bernadette’. Kaarten kosten 7 euro. Reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling OKTOBERFILMS VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN IN CASCADE.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.