(Foto: Cok van Vuuren)

OCOBAR SPEELT ERIC CLAPTON ‘ WONDERFUL TONIGHT’ IN CASCADE

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht,  12 oktober 2021 –  In de theatershow ‘Wonderful Tonight’ brengt Ocobar een ode aan het ruime oeuvre van Eric Clapton. Zaterdag 30 oktober speelt de Rotterdamse band live in Cascade.  

In de onmiskenbare losse Ocobar-sfeer zit je in een mum van tijd niet meer in een theater, maar ben je op visite in de huiskamer bij de heren thuis. Ocobar brengt een welverdiend eerbetoon, waarbij er wordt gelachen en gespeeld. Van The Cream naar de MTV Unplugged-sessie tot Clapton’s mooiste songs zoals Tears in Heaven, Layla, Crossroads blues, Lay down Sally, en dat met de sound van Ocobar.

Clapton speelt in 1963 bij The Yardbirds, het jaar waarin Cok van Vuuren, de virtuoze gitarist van Ocobar, wordt geboren. Clapton is zijn muzikale held en grote voorbeeld. In 1978 draait Rob Wijtman, de weergaloze drummer van Ocobar, non-stop het singletje ‘Wonderful Tonight’. Zijn broer Bart Wijtman krijgt zijn eerste basles in 1985: ‘Forever Man’ van Clapton staat op zijn lessenaar. De muziek van Eric Clapton zit dus diep in het DNA van de heren van Ocobar en dat is te horen!

Zaterdag 30 oktober, 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro, reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling OCOBAR SPEELT ERIC CLAPTON ‘ WONDERFUL TONIGHT’ IN CASCADE.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.