Zwijndrecht.info

Nieuws insturen Zwijndrecht

Nieuws insturen: Ooggetuige van een nieuwsfeit in Zwijndrecht of Heerjansdam bijvoorbeeld een ongeluk of bijzondere gebeurtenis? Uw club of vereniging nieuws, Sportnieuws, Persberichten. Of heeft u eigen nieuws te melden?

Een opening of heropening van een winkel of bedrijf in Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en of De Drechtsteden, een vermissing, een evenement, een vacature of zomaar een leuk verhaal.  Nieuws insturen naar onze redactie via nieuws@zwijndrecht.info

Jouw nieuws of verhaal wordt nog sterker als er een mooie foto bijzit.
Gebruik je mobiele telefoon, je digitale camera en maak een opname die treffend is voor het nieuws of verhaal dat je graag bij onze bezoekers onder de aandacht wil brengen. (ingezonden foto’s moeten wel van jouw zelf zijn i.v.m. de copyright)

Dus stuur al je verhalen, foto’s of filmpjes naar de redactie van Zwijndrecht.info! Via nieuws@zwijndrecht.info.

LET OP: zorg ervoor dat de foto’s rechtenvrij zijn (dat u toestemming heeft van de fotograaf). Met het insturen van een persbericht, nieuwsbericht, sportberichten enz garandeert u dat u beschikt over alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de content (waaronder de teksten, afbeeldingen, foto’s en overig beeldmateriaal, ideeën, etc.) die door u wordt aangeleverd.

Degene die een nieuws instuurt vrijwaart De redactie van Zwijndrecht.info voor mogelijke aanspraken van derden ter zake. Ook wordt door degene die een persbericht instuurt het onbeperkte recht verleend aan De redactie van Zwijndrecht.info om de bijdrage openbaar te maken en te verveelvoudigen, zonder aanspraak op vergoeding.

Even kennismaken met onze lokale website over Zwijndrecht en omstreken:

Op onze website www.zwijndrecht.info plaatsen we regelmatig een mix van luchtig nieuws uit Zwijndrecht en informatie over Detailhandel & Bedrijven, Sport, Evenementen, Foto’s, en meer goedetips uit de regio. Onze website is mede mogelijk gemaakt met steun en hulp van vele inwoners, gemeente Zwijndrecht, Lokale ondernemers, maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen uit Zwijndrecht en omstreken.

Om ons de bewoners uit Zwijndrecht te laten kennis maken met onze lokale ondernemingen. in combinatie met de Facebook pagina over Zwijndrecht en omstreken Zwijndrecht.info Waarmee we dagelijks veel bezoekers trekken.

Nieuws insturen: Welk nieuws je ook hebt uit Zwijndrecht en omstreken Voor en door Zwijndrechtenaren. Meld het! Via nieuws@zwijndrecht.info Wij plaatsen het graag voor je. (ingezonden foto’s moeten wel van jouw zelf zijn i.v.m. de copyright)

Met dank aan onze sponsors  Aquafizz Klussenier Marco van Kol , Circles Trouwringen , Circles Art & Jewelry Budget Food Zwijndrecht

Beoordeling Nieuws insturen Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.