Bibliotheek Walburg Zwijndrecht

Nieuw in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht: Digitaal Inloopspreekuur

In Bibliotheek Walburg is er op 1 juni een feestelijke opening van het digitaal inloopspreekuur, wat elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur gaat plaatsvinden. Hier kan iedereen gratis binnenlopen met vragen over het gebruik van internet en digitale media.

Wil je meer weten over het internet of heb je vragen over e-readers, tablets of digitale media? Wil je meer informatie over smartphones, de Bibliotheekapps of het cursusaanbod? Kom op vrijdag naar de feestelijke opening van het digitaal inloopspreekuur in Bibliotheek Walburg. Hierna ben je elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur welkom. Een deskundig begeleider is aanwezig om al je vragen te beantwoorden. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Je kan zo binnenlopen!

AanZet voor iedereen
De Bibliotheek AanZet biedt de juiste informatie, inspiratie en vaardigheden voor iedereen. De bibliotheek is er voor wie beter wil leren lezen en schrijven of met de computer en het internet wil kunnen omgaan. En voor iedereen die kennis wil maken met nieuwe ideeën, verhalen en technologie. Online én offline. De bibliotheek is ook een plek om te studeren, werken of gewoon met iemand af te spreken. Ongeacht je leeftijd, achtergrond of opleidingsniveau. Je hoeft geen lid te zijn om bij de bibliotheek te komen. Iedereen is welkom. Enkel als je materialen wil lenen heb je een lidmaatschap nodig. Kijk voor onze al onze activiteiten op www.debibliotheekaanzet.nl.

Praktische informatie
Wat: Nieuw in Bibliotheek Walburg: Digitaal inloopspreekuur
Wanneer: feestelijke opening op 1 juni, 10.00 – 12.00 uur
elke vrijdag, 10.00 – 12.00 uur
Waar: Bibliotheek Walburg Zwijndrecht
Toegang: gratis, aanmelden is niet nodig

Beoordeling Nieuw in Bibliotheek Walburg Zwijndrecht: Digitaal Inloopspreekuur.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.