YouTuber Nesim el Ahmadi

NESIM EL AHMADI SPEELT ‘TABOE!’ IN CASCADE

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht – YouTuber Nesim el Ahmadi gaat het theater in met zijn cabaretvoorstelling ‘Taboe!’. Vrijdag 5 november speelt hij de try-out in Cascade.

Rapper, presentator en programmamaker Nesim el Ahmadi (1993) is voornamelijk bekend van het YouTube-kanaal ‘Supergaande’ en zijn eigen YouTube-kanaal. Op televisie was hij te zien in twee seizoenen van ‘Rambam’. Ook werkte hij een aantal jaar voor BNN als presentator en presenteerde hij het online programma ‘Platenbazen’ van Radio 538 en bij RTL Concentrate.

In dit persoonlijke programma geeft Nesim met zijn verhalen jou een kijkje in zijn privéleven en maakt hij alle taboes bespreekbaar. Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? De zoektocht naar zijn geloof, op jonge leeftijd trouwen met een christelijke vrouw en zelf moslim zijn. Een haartransplantatie op je 23e, de ontvoering van zijn vrouw of vastzitten in een cel.

Vrijdag 5 november, 20.15 uur. Kaarten kosten 19 euro, reserveren kan via  www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling NESIM EL AHMADI SPEELT ‘TABOE!’ IN CASCADE.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.