Bibelot

Meetup: (Dis)connected

Bibelot, Popcentrale, de Bibliotheek AanZet en Kunstmin, presenteren de Meetup: (Dis)connected met steun van de Gemeente Dordrecht in het kader van de Geboorte van Nederland / 450 jaar Eerste Vrije Statenvergadering 1572-2022.

Dordrecht Meetup: (Dis)connected
woensdag 11 mei, inloop 20.00 uur, aanvang 20.30
Locatie: Popcentrale, Talent Stage

Iedereen gebruikt het internet, maar sta jij ook nog in verbinding met de wereld om je heen? Het internet geeft ons de mogelijkheid tot nieuwe connecties, spelletjes, informatie, en een grotere wereld, maar betekent dat dat onze fysieke wereld kleiner wordt?

Tijdens de pandemie zijn we massaal online gegaan. Nu is het de vraag hoe we verder gaan nu we elkaar weer in real life mogen zien. Wat betekent verbonden zijn of wanneer ben je niet verbonden? Wereld, klimaat, gemeenschap, vrienden etc.

Over deze vraagstukken en meer gaan wij het hebben, tijdens de “Meetup: (dis)connected”. Wij gaan in gesprek met: o.a. jongeren, creatievelingen & maatschappelijke organisaties om licht te laten schijnen op deze zoektocht naar verbonden zijn. Daarnaast vormen een aantal speeches, geschreven door jongeren, het basismateriaal voor lokale muzikanten (rappers, producers en bands) i.s.m. coaches om een song te schrijven.

Kom jij ook?
Wil jij de meet-up bijwonen en in gesprek gaan over verbondenheid? Haal dan jouw gratis ticket via: popcentrale.nl

Artiesten
Naga
Sydney
Seram
Boykie D

Coaches
GIAN
Lucien Foort
Evi Bosman

Samenwerking
(Dis)connected wordt aangeboden door Bibelot, Popcentrale, de Bibliotheek AanZet en Kunstmin, met steun van de Gemeente Dordrecht in het kader van de Geboorte van Nederland / 450 jaar Eerste Vrije Statenvergadering 1572-2022.

Op 19 juli 2022 herdenken we dat 450 jaar geleden 12 Hollandse steden en de Ridderschap in Dordrecht vergaderden over de toekomst van hun provincie; de Eerste Vrije Statenvergadering. In deze werd de basis gelegd voor de vier verschillende V’s bod: vrijheid, verscheidenheid, verdraagzaamheid en verbondenheid

Beoordeling Meetup: (Dis)connected.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.