MARJOLEIN MEIJERS IN CASCADE MET ‘TIJDLOOS’

Cascade Hendrik-Ido-Ambacht, De voorstellingen van Marjolein Meijers en haar muzikanten worden altijd beloond met lovende kritieken. Zondagmiddag 7 november kan je van hen genieten in Cascade, ze spelen ‘Tijdloos’.

Misschien heb je Marjolein Meijers zien spelen tijdens de Theater-3Daagse van Cascade deze zomer. Of je kent haar nog als Annie van de Berini’s, met Jan Rot als An & Jan, solo met muzikanten in het programma ‘Solex’. Marjolein: “De tijd heeft even stil gestaan maar muziek is van alle tijden. Wij spelen de mooiste liedjes en deunen voor jullie uit alle windstreken en we beginnen in Nederland. Dicht bij huis waar we ons een lang jaar hebben kunnen laven aan onze eigen cultuur.”

Marjolein Meijers en haar muzikanten Walter Kuipers en Onno Kuipers vieren het leven met prachtige tijdloze muziek: Jan Rot, Wim Kerkhof, Bill van Dijk’; het volledige programma blijft nog even een verassing. De drie muzikanten zullen ook ditmaal hun veelzijdigheid laten zien. Wat alle liedjes gemeen hebben, is dat ze echt binnenkomen. Met thema’s als de liefde, vriendschap en afscheid dompel je je onder in het leven met een lach en een traan. ‘Tijdloos’ is een programma dat vol zit met hilariteit, maar zeker niet alleen lollig is.

Zondag 7 november, 15.00 uur. Kaarten kosten 16,50 euro, reserveren kan via www.stichting-cascade.nl. Ook vind je op deze website meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling MARJOLEIN MEIJERS IN CASCADE MET ‘TIJDLOOS’.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.