kinderboekenschrijfster

Marit Törnqvist geeft (gratis) tekenworkshop op 9 december in Zwijndrecht

A.s. zondagmiddag 9 december organiseert KunZt Zwijndrecht, de tentoonstellingsruimte in het Oude Raadhuis “KunZt voor kinderen” met leuke workshops en activiteiten voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Tussen 13.45 uur en 16.15 uur vinden er allerlei activiteiten plaats.

Marit Törnqvist is deze middag zelf aanwezig en geeft een (gratis) tekenworkshop! Ook zijn er de hele middag speciale kinderrondleidingen. (Groot)ouders leren in een workshop van de Bibliotheek AanZet hoe zij de Voorleesheld van hun (klein)kind kunnen worden. Kinderboekhandel de Giraf is aanwezig met een boekentafel die Marit vanaf 15.00 uur kan signeren. Rond 16.00 uur worden de prijswinnaars van de tekenwedstrijd bekend gemaakt.

Kortom een leuke middag vol activiteiten rond de nieuw geopende tentoonstelling: “licht in het donker” met illustraties van Marit Törnqvist.

Vind jij tekeningen in kinderboeken ook zo leuk?

Kom dan zondag 9 december van 13.45 tot 16.30 uur naar het gemeentehuis in Zwijndrecht en bezoek de tentoonstelling ‘Licht in het donker’ van de bekende kinderboekenschrijfster en illustratrice Marit Törnqvist. Als je van tekenen, dansen, knutselen of lezen houdt, moet je zeker komen. We hebben leuke activiteiten en een tekenwedstrijd waar je aan mee kan doen. Het kost niets! Wel zijn er enkele activiteiten waar een maximum aantal kinderen aan deel kunnen nemen. Zorg dat je op tijd bent. Vol is vol!

Doe je mee aan de tekenwedstrijd? Pak dan je potloden, teken jezelf in de feestelijke optocht en kleur de plaat op de voorkant. Vul je naam in en Lever je tekening in op het gemeentehuis vóór 1 december. Wie weet win jij een leuke prijs! De winnaars maken we bekend op zondagmiddag 9 december.

kinderboekenschrijfster
Als je van tekenen, dansen, knutselen of lezen houdt, moet je zeker komen. We hebben leuke activiteiten en een tekenwedstrijd waar je aan mee kan doen. Het kost niets

Beoordeling Marit Törnqvist geeft (gratis) tekenworkshop op 9 december in Zwijndrecht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.