Mama Vita

Mama Vita Drechtsteden

Zwijndrecht, 30 maart 2021 Moeders met kinderen met (een vermoeden van) autisme zijn van harte welkom bij de Workshop ‘Bordje Vol’ bij Mama Vita op maandag 12 april aanstaande van 12:00 tot 14:00 uur in Kubiek, Zwaluwstraat 1 in Zwijndrecht. Stichting Mama Vita biedt een landelijk netwerk voor moeders van kinderen met een vorm van autisme.

Deze bijeenkomst verzorgt mantelzorgconsulent Patricia de workshop ‘Bordje Vol’. De werkvorm geeft spelenderwijs zicht op energievreters en energiegevers, welke veranderingen wenselijk zijn en wie daarbij kan helpen. Met ‘Bordje Vol’ krijg je in korte tijd waardevolle inzichten.

Deelname is gratis. Je krijgt bij Mama Vita je eigen Bordje Vol spel die je thuis ook nog kunt gebruiken. Mama Vita maakt gebruik van een grote ruimte in Kubiek, waar ze zich goed aan de RIVM-richtlijnen, zoals de 1,5-meter-afstandregel, houden. Om goed rekening te houden met ieders veiligheid is aanmelden noodzakelijk. Dit kan door een mailtje te sturen naar drechtsteden@mamavita.nl. De moeders van Mama Vita hopen je te ontmoeten in Kubiek!

Beoordeling Mama Vita Drechtsteden.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.