Liv for You – Praktijk voor Kinderen met Hoofdpijn – en/of Buikpijnklachten

De zomervakantie is weer in zicht… Voor veel kinderen een heerlijke tijd, waarin ze lekker kunnen doen wat ze zelf willen. Geen tijdsdruk, geen verplichtingen en geen stress of spanning voor toetsen en moeilijke vakken. Maar helaas is het ook een tijd voor kinderen waarin ze op zien tegen wat er na de zomervakantie op stapel staat.

Een nieuwe klas, een nieuwe juf of meester of misschien wel een hele nieuwe school. Dit kan voor kinderen veel spanning opleveren, wat zich o.a. kan uiten in lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn en/of buikpijn. Ook andere symptomen zoals bijvoorbeeld boosheid, woede, neerslachtigheid, ruzie zoeken of afwezigheid, kunnen erop wijzen dat het kind niet lekker in zijn vel zit.

Er zijn daarnaast natuurlijk talloze andere situaties te benoemen (helaas) die voor kinderen spanning en/of stress opleveren, zoals bijvoorbeeld echtscheidingen, ziekte of overlijden van opa, oma, familieleden of vriendjes, leerproblemen, slaapproblemen of bijvoorbeeld eenzaamheid. Het is frustrerend als je ziet dat je kind al lange tijd niet lekker in zijn vel zit. Frustrerend voor je kind, maar ook voor jezelf als ouder. Je maakt je zorgen, je wordt er boos of verdrietig om of hulpeloos. Het heeft invloed op de sfeer in je gezin.

Mocht uw kind regelmatig ‘klagen’ over hoofdpijn en/of buikpijn, en is er door een (huis)arts geen medische oorzaak gevonden. Neem dan eens contact op met Lisette van Liv for You.

Zij heeft een praktijk waarbij ze werkt met kindermassage, aromatherapie en ontspanningsoefeningen, die gericht is op kinderen met hoofdpijn en buikpijnklachten. Met behulp van deze methode leren kinderen om te gaan met hun hoofdpijn en/of buikpijn en met eventuele stress en spanningen. De kinderen krijgen tools mee om thuis en op school toe te passen zodat ze zelf hun hoofdpijn en/of buikpijn in de hand kunnen proberen te houden of zelfs kunnen zorgen dat ze geen hoofdpijn en/of buikpijn meer hebben.

Maar ook kinderen die geen klachten van hoofdpijn en buikpijn hebben kunnen terecht bij Liv for You.

Naast de kindermassage werkt Lisette ook met aromatherapie. In haar praktijk voert zij een speciale kinderlijn, die bij een gespecialiseerd bedrijf vandaan komt en speciaal zijn samengesteld voor kinderen. Zij kan jullie adviseren bij hoofdpijn, buikpijn, kinderen die regelmatig last hebben van nachtmerries of angst voor slapen, in- en doorslaapproblemen, reisziekte, hooggevoeligheid, onzekerheid, angst en onrust.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, kijk dan op www.livforyou.nl of mail naar info@livforyou.nl. De praktijk bevindt zich in Bianca’s salon Kapitein Rietbergenflat 58 3333cb Zwijndrecht (Nederland)

Beoordeling Liv for You – Praktijk voor Kinderen met Hoofdpijn – en/of Buikpijnklachten.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.