lintjesregen Zwijndrecht

Lintjesregen: vijf Koninklijke onderscheidingen

4.5
(2)

Zwijndrecht: Op maandag 26 april 2021 hebben 5 inwoners van Zwijndrecht een Koninklijke onderscheiding ontvangen ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning. In het Raadhuis van Zwijndrecht heeft burgemeester Hein van der Loo in de trouwzaal stilgestaan bij hun uitzonderlijke verdiensten voor de samenleving en hen het lintje uitgereikt.

Het aantal gedecoreerden in Zwijndrecht is uitgebreid met vier Leden in de Orde van Oranje-Nassau en één Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Het gaat om één dame en vier heren:

lintjesregen Zwijndrecht
Op de foto staan van links naar rechts de heer Den Hoed, burgemeester Van der Loo, de heer Van Lint, de heer Sandee en de heer Vaandrager

De heer W. (Willem) Sandee
De heer A.J. (Arie Jacob) den Hoed
De heer A.A. (Albertus Antonius) van Lint
Mevrouw I. (Irene) van Wingerden-Versluijs
De heer G.C. (Gerard Cornelis) Vaandrager

De heer Vaandrager is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De andere vier inwoners zijn onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Mevrouw Van Wingerden-Versluijs ontving haar decoratie op het Ministerie van Defensie in Utrecht.

Vanwege de coronamaatregelen is er gekozen voor een intieme bijeenkomst, die afgesloten werd met het Wilhelmus, gezongen door de Zwijndrechtse zanger Bart Mijnster. Via een livestream konden familie en vrienden van de gedecoreerden de bijeenkomst volgen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Klik op een ster om het te beoordelen!

Huidige aantal sterren. 4.5 / 5. Aantal stemmen: 2

Geen stemmen tot nu toe! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

U vond dit bericht nuttig ...

Volg ons op social media!

Het spijt ons dat dit bericht niet nuttig was voor u!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we dit bericht kunnen verbeteren?

Geef een reactie!