Ukkieconcertjes meerdere data fotograaf Alex Schroder

Komende Kindervoorstellingen in Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht

Theater Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht

Ukkieconcertjes meerdere data fotograaf Alex Schroder
Ukkieconcertjes (meerdere data) fotograaf Alex Schroder

De voorstellingen in Cascade komen in september weer op gang, gelukkig ook voor de kinderen! Voor peuters is het Ukkieconcertje op 24 september een muzikale belevenis, de iets oudere kinderen kunnen op 15 september gaan genieten van een theatervoorstelling over ‘Het Magische sprookjesboek’.

Ukkieconcerten zijn een eerste kennismaking van peuters met muziek; lekker luisteren of ongedwongen zingen en bewegen, alles mag. Tijdens het Ukkieconcertje komen wisselende instrumenten aan bod. Zo ontdekken peuters nieuwe woorden, ritmes en bewegingen. Een heerlijke muzikale start van de vrijdagochtend voor zowel kind als ouder! Met deze concertjes voor de allerkleinsten proberen de twee muziekdocenten de leeromgeving van jouw kleintje zo rijk mogelijk te maken. Het leukste muzikale avontuur voor kinderen van 0 tot 4 jaar met ouders. Ieder Ukkieconcert is weer anders, jullie kunnen van alle edities genieten!

Het Magische sprookjesboek

Het Magische Sprookjesboek
Het Magische Sprookjesboek

In deze muzikale theatervoorstelling voor kinderen van 4 tot 8 jaar neemt Joyce van Rijn de kinderen mee op avontuur door drie verschillende sprookjesdeuren. Ze ontmoet Hans en Grietje, waarschuwt Ariel, praat nog wat met de geit enz. Het toverboek van opa vormt de sleutel voor het openen van de deuren. Een show vol herkenbare sprookjes met een twist. Een waargebeurd verhaal, of toch niet?

Het Ukkieconcertje is vrijdag 24 september, 10.00 uur. Een kaartje geeft toegang aan één volwassene en één kind en kost 7,50 euro. De muzikale theatervoorstelling ‘Het Magische Sprookjesboek’ wordt gespeeld op woensdag 15 september, 16.15 uur. Kaartjes kosten 8,50 euro per persoon. Reserveren kan via de website van Cascade: www.stichting-cascade.nl. Ook vind je hier meer informatie het coronatoegangsbewijs.

Beoordeling Komende Kindervoorstellingen in Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.