Kom naar de Open Dag bij tennisvereniging ZLTC Ter Steeghe

5
(1)

Op zaterdag 21 maart organiseert ZLTC Ter Steeghe de jaarlijkse open dag. Vanaf 12.00 uur gaan de deuren van Tennisvereniging Ter Steeghe voor iedereen wagenwijd open en staat de koffie klaar. Als je wilt ervaren wat tennissen bij Ter Steeghe betekent, ben je van harte welkom om kennis te maken met diverse leden en om informatie in te winnen bij bestuursleden commissieleden. Tennissen bij Ter Steeghe kun je doen als sportieve activiteit (recreatietennis), maar ook in competitieverband is er het hele jaar door van alles te doen.

ZLTC Ter Steeghe

Dat geldt voor de jongste junioren tot aan de oudste senioren. Wij beginnen die dag met de officiële opening door het hijsen van de Ter Steeghe vlag, gevolgd door de onthulling van de nieuwe Wall of Fame waaraan iemand wordt toegevoegd die zich op een bijzondere wijze heeft ingezet voor de vereniging. Om 13.00 uur geeft de trainer van Good Life For All een workshop “balans en stabiliteit”, onmisbaar bij het voorkomen van blessures. Voor meer informatie: www.goodlifeforall.nl

Voor de jeugd worden van 14.00 tot 16.00 uur allerlei tennisactiviteiten georganiseerd, als de weersomstandigheden het toelaten. Neem vooral vriendjes en vriendinnetjes mee. Word je jeugdlid bij Ter Steeghe op 21 maart, of in de daaropvolgende weken, dan krijg je een gratis tennisracket! En neem vooraf even een kijkje op onze website www.tersteeghe.nl of op facebook @tersteeghe Graag tot ziens op zaterdag 21 maart!

Hoeveel sterren geef jij voor dit bericht?

Klik op de sterren om dit bericht te beoordelen.

Gemiddelde aantal sterren voor dit bericht 5 / 5. sterren tellen: 1

Tot nu toe geen sterren voor dit bericht! Wees de eerste om dit bericht te beoordelen.

Bedankt voor je beoordeling.

Volg ons ook op social media!

Tuinplant - Het grootste aanbod met meer dan 15.000 tuinplanten en bomen

Geef een reactie!